Hakan Şahin: Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Haber
24 Kasım 2023 - Cuma 11:22
 
Hakan Şahin: Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, ""Geleceğin huzurlu, güvenli ve büyük Türkiye'nin inşasında rol alacak gençlerimiz ve çocuklarımız öğretmenlerimizin ellerinde şekillenecektir." dedi
Eğitim Haberi
Hakan Şahin: Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

 

Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Hakan Şahin, mesajında 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü her yıl aynı heyecan ve coşkuyla kutladıklarını belirterek şunları söyledi:

"Geleceğin huzurlu, güvenli ve büyük Türkiye'nin inşasında rol alacak gençlerimiz ve çocuklarımız öğretmenlerimizin ellerinde şekillenecektir. Bu ülkeyi çok sevip sahiplenecek gençlerle geleceğimiz her zamankinden daha aydınlık olacaktır. Cumhuriyetimizin kurucusu başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti sizin beceriniz ve fedakarlığınızın seviyesi ile orantılı olacaktır. Cumhuriyet fikren, ilmen, fennen, bedenen ve yüksek karakterli muhafızlar ister. Yeni nesli bu özellik ve yetenekle yetiştirmek sizin elinizdedir.' diyerek öğretmenlerin görev ve sorumluluğunun önemine vurgu yapmıştır. Ülkemizin her bir köşesinde görevini fedakarca görevini ifa eden öğretmenlerimize teşekkür ediyor, görevi başında şehit olmuş ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize rahmet diliyor, görev yapan öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum."

Kaynak: Editör:
Etiketler: Hakan, Şahin:, Öğretmenler, Günü, Kutlu, Olsun,
Yorumlar
Haber Yazılımı