Akbıyık: Öğretmenler gününü kutluyorum
Haber
24 Kasım 2023 - Cuma 11:17
 
Akbıyık: Öğretmenler gününü kutluyorum
İçel Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Hüseyin Akbıyık, öğretmenleri için Niğde Ulukışla Çiftehan’da bulunan Al-Si Amatis Thermal Otel’de konaklamalı kutlama programı hazırladı.
Eğitim Haberi
Akbıyık: Öğretmenler gününü kutluyorum

İçel Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Hüseyin Akbıyık, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarken bu önemli günde öğretmenlerine jest yaptı.

 

KUTLAMA PROGRAMI HAZIRLATTI

 

Abdullah Hüseyin Akbıyık, Öğretmenler Günü münasebeti ile okulda görev yapan vefakâr öğretmenleri için Niğde Ulukışla Çiftehan’da bulunan Al-Si Amatis Thermal Otel’de konaklamalı kutlama programı hazırladı. Abdullah Hüseyin Akbıyık, “Kıymetli öğretmenlerimiz için her şey değer” dedi.

 

 

24 KASIM KUTLU OLSUN

 

Abdullah Hüseyin Akbıyık, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajında ise şunları söyledi:

24 Kasım Öğretmenler Günümüz kutlu olsun. İstikbalimizin mimarı, fedakarlığın ve sevginin timsali kıymetli öğretmenlerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum.

Basta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve görevi başında şehit olmuş eğitimciler olmak üzere, ahirete irtihal etmiş öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Emekli öğretmenlerimize sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler niyaz ediyorum. Görevi başında olan öğretmenlerimize ise yürekten başarı ve sağlık temenni ediyorum.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Akbıyık:, Öğretmenler, gününü, kutluyorum,
Yorumlar
Haber Yazılımı