Hoş geldin hediyesi
Haber
24 Ekim 2023 - Salı 16:27
 
Hoş geldin hediyesi
Başkan Kocaispir, eşi Raziye Kocaispir ile birlikte bebek sevinci yaşayan aileleri ziyaret ediyor
Yaşam Haberi
Hoş geldin hediyesi

 

Yüreğir’de bebeğini kucağına alan ailelere ilk hediye belediyeden geliyor. Yüreğir Belediyesi, yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği “Hoş Geldin Bebek” projesiyle ebeveynlerin mutluluklarına ortak oluyor.

Yüreğir Belediyesi ekipleri ilçede doğum kayıtlarını takip ediyor. Yeni bebek sahibi olan aileler evlerinde ziyaret edilerek, bebeğin temel ihtiyaçlarını içeren battaniye, şampuan, sabun, pişik kremi, bebek bezi ve ıslak mendilden oluşan set hediye ediliyor. Ayrıca ilk 6 aylığa kadar olan bebekler için aileler, belediyenin 444 80 44 numaralı çağrı merkezini arayarak uygulamadan yararlanabiliyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ekiplerin ev ziyaretlerine katılarak ailelere sürpriz yapıyor. Eşi Raziye Kocaispir ile birlikte bebek sevinci yaşayan aileleri ziyaret eden Başkan Kocaispir, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla her zaman vatandaşımızın yanındayız. Bebek heyecanı yaşayan ailelerimizin mutluluklarına ortak oluyoruz. Yeni doğan bebeklerimizin vatana, millete ve ailesine hayırlı bir evlat olmalarını temenni ediyorum” dedi.

‘Hoş geldin Bebek’ uygulamasından memnun kalan aileler, hediyeler nedeniyle Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’e teşekkür etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Hoş, geldin, hediyesi,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Hoş geldin hediyesi
Hoş geldin hediyesi
Hoş geldin hediyesi
Hoş geldin hediyesi
Yorumlar
Haber Yazılımı