Huzurevi yaptıracak
Haber
04 Ekim 2023 - Çarşamba 16:29
 
Huzurevi yaptıracak
Hayırsever Tosmur, Vali Köşger'i ziyaret etti
Yaşam Haberi
Huzurevi yaptıracak

 

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger kendisine nezaket ziyaretinde bulunan hayırsever Asiye Hülya Tosmur ve beraberindekileri makamında kabul etti.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette İmamoğlu ilçesinde yapılacak huzurevinin tüm yapım giderlerini üstlenen Hayırsever Tosmur’a nazik ziyaretleri ve yaptığı hayır için teşekkür eden Vali Köşger, “Saygıdeğer büyüklerimizin huzur ve güven içinde yaşamalarını temin etmek sosyal devletin en asli görevlerindendir. Devletimiz gerek himayesi altında büyüyen çocuklarımıza gerekse çatısı altına sığınan büyüklerimize her daim gerekli önemi ve özeni göstermektedir. Bizlerin imkânlar ölçüsündeki bu çalışmalarına zaman zaman hayırseverlerimiz de çok büyük, çok ciddi katkılar sunmaktadır. Hayırseverlerimizin bu katkıları gerçekten gerek bizler gerekse hemşehrilerimiz için çok anlamlı. Ben Asiye Hülya Tosmu Hanfendinin şahsında tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Merhum babası Karsantılı Hasan’ın adının verileceği huzurevi hakkında bilgi veren Hayırsever Asiye Hülya Tosmur ise nazik kabulü için Vali Köşger’e teşekkür etti.

Ziyarete Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer de katıldı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Huzurevi, yaptıracak,
Yorumlar
Haber Yazılımı