Kanlı koltuğunu İbrahim Asaf’a devretti
Haber
23 Nisan 2024 - Salı 13:50
 
Kanlı koltuğunu İbrahim Asaf’a devretti
Kanlı, “Çocuklarımız neşemiz, umudumuz, geleceğimiz ve güvencemizdir” dedi
Gündem Haberi
Kanlı koltuğunu İbrahim Asaf’a devretti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Çocuklarımız neşemiz, geleceğimiz ve güvencemizdir. Çocuklarımızla gurur duyuyor ve onları çok seviyoruz.” dedi.

MAKAM KOLTUĞUNU İBRAHİM ASAF’A DEVRETTİ

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle makam koltuğunu ana sınıfı öğrencisi İbrahim Asaf’a devretti. Kendisini makam odasında karşılayan Yusuf Kanlı’nın elini öpen İbrahim Asaf, koltuğa oturur oturmaz “Bozkurt işareti” ile objektiflere poz verdi. Kanlı, “23 Nisan Başkanı” ile sohbet etti, ikramda bulundu.

GAZİ MECLİS’İN KURULUŞUNUN 104. YIL DÖNÜMÜ

Başkan Yusuf Kanlı, günün anlamına binaen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Gazi Meclisimizin kuruluşunun 104. yıl dönümünü idrak ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifade ettikleri gibi ilk Meclis, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu iradesidir. Bu iradedir ki emperyalizme karşı Milli Mücadelemizi başlatmış ve Yüce Türk Milleti’ni bağımsızlığa kavuşturmuştur.”

“ÇOCUKLARIMIZ NEŞEMİZ, GELECEĞİMİZ, GÜVENCEMİZ”

“Tüm çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Çocuklarımız neşemiz, umudumuz, geleceğimiz ve güvencemizdir. Çocuklarımızla gurur duyuyor ve onları çok seviyoruz. Bu vesileyle, çocuklarımıza bu bayramı armağan eden, Cumhuriyetimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ve tüm kahramanlarımızı rahmetle, minnetle, dualarla anıyorum. Ruhları şad olsun!”

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kanlı, koltuğunu, İbrahim, Asaf’a, devretti,
Yorumlar
Haber Yazılımı