Katil zanlısından şok itiraf
Haber
11 Ağustos 2022 - Perşembe 11:51
 
Katil zanlısından şok itiraf
Kıraathaneciyi öldüren katil zanlısı kaçmasına yardımcı olan arkadaşı ile birlikte tutuklandı
Asayiş Haberi
Katil zanlısından şok itiraf

Adana'da kıraathaneciyi silahla öldürdüğü idia edilen 3 kişi yakalandı. Suçunu itiraf eden şüphelilerden birinin suçunu itiraf ederek, "Husumetli olduğumuz kişilere yardım ediyordu. Bu nedenle öldürdüm" demesi polisleri bile şoke etti.

Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi'nde 2 Ağustos'ta kıraathane işleten 48 yaşındaki Ergün Opcin, arkadaşlarıyla oyun oynarken yanına gelen bir kişinin silahlı saldırısı sonucu öldü. 

Cinayetin ardından motosikletle kaçan katil zanlılarının yakalanması için Cinayet Büro Amirliği ekipleri, soruşturma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını saniye saniye inceleyen polisler, silahlı saldırganın 23 yaşındaki Tarık T., motosikleti kullanan kişinin ise Mehmet Can P. olduğunu belirledi.

Katil zanlıları saklandıkları19 Mayıs Mahallesi'ndeki bir evde yakalandı. Evde yapılan aramada 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Emniyete götürülen katil zanlılarından Tarık T.'nin suçunu itiraf ederek, "Husumetli olduğumuz kişilere yardım ediyordu. Ben de dayanamadım bu yüzden öldürdüm" dediği öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen katil zanlılarından Tarık T. ile motosikleti kullanan Mehmet Can P. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanırken, Mahmut D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Katil, zanlısından, şok, itiraf,
Yorumlar
Haber Yazılımı