Kiracı dehşet saçtı
Haber
13 Ağustos 2022 - Cumartesi 13:21
 
Kiracı dehşet saçtı
Kırılan cam yüzünden ev sahibi ile ev sahibinin 2 kardeşini silahla öldürmek istedi
Asayiş Haberi
Kiracı dehşet saçtı

Adana'da kırılan cam yüzünden ev sahibi ile kiracı yüzünden çıkan kavgada kiracı dehşet saçtı. Kiracı, ev sahibi ile 2 kardeşini silahla yaraladı.

Sarıçam ilçesi Yeşiltepe Mahallesi'nde 2 katlı evin ikinci katında oturan S.Y'nin iddiaya göre pencere camı taşla kırıldı. Alt katta oturan ev sahibi N.B. camın kırılması üzerine kiracısına camı yaptırmasını istedi. Kiracı ise camı kendisinin kırmadığını söyleyince aralarında tartışma çıktı.

Tartışmaya ev sahibinin kardeşleri Y. ve Y de karışınca kavga çıktı. Kiracı evde bulundurduğu tabancayla ev sahibi ile ev sahibinin kardeşlerine rastgele ateş açıp kaçtı.

Yaralı kardeşler Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Y. ile N.'nin durumlarının ağır olduğu öğrenilirken kaçan kiracı ise saklandığı Yüreğir ilçesi Çamlıbel Mahallesi'ndeki bir evde yakalandı.

Kiracı S.Y'nin polisteki ifadesinde, ev sahibinin kendisini evden çıkartmak istediği için camı kırdıklarını, kendisini korumak için tabancayla ateş açtığını söylediği öğrenildi. Ev sahibi ile ev sahibinin kardeşlerini öldürmek isteyen kiracı sevkedildiği adliyede tutuklandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kiracı, dehşet, saçtı,
Yorumlar
Haber Yazılımı