Kırmızı ışık teröristleri
Haber
22 Ağustos 2022 - Pazartesi 11:21
 
Kırmızı ışık teröristleri
Sular kavşağında bir sürücü ve ailesi kırmızı ışık teröristlerinin saldırısına uğradı. Diğer sürücülerin polisi araması üzerine cam silicisi kılığındaki saldırganlar kaçtı
Asayiş Haberi
Kırmızı ışık teröristleri

 

 

Adana’nın kent merkezinde kırmızı ışıkta duran otomobillerin camlarını sürücülerin karşı çıkmasına rağmen silerek para isteyen cam siliciler adeta terör estiriyor.

 

Daha önce küçük çocukların yaptığı otomobillerin camlarını silme işini yapmaya başlayan 18-19 yaşlarındaki gençler kendilerine para vermeyenlere tehditte bulunup saldırmaya başladı.

4-6 kişilik gruplar halinde kavşaklarda kırmızı ışığın yanmasını bekleyen bu gençler geçtiğimiz Cuma günü Adana’nın en işlek caddesi olan Sular Kavşağı’nda kırmızı ışıkta duran bir otomobilin camlarını zorla silmeye kalkıştı. Sürücünün karşı çıkmasına karşı gençler camı silip para istedi. Sürücünün para vermemesi üzerine cam siliciler sürücüye ve otomobilin içindeki ailesine saldırdı.

 

‘BU TERÖRİSTLERİ TEMİZLEYİN’

 

Kentin en işlek kavşağında yaşanan bu olay üzerine diğer sürücüler polise haber verince cam siliciler kaçarak gözden kayboldu.  Sürücüler, kavşaklarda terör estiren bu cam silicilere karşı polisin önlem almasını isteyerek, “Daha önce 5-6 yaşındaki çocuklar yapıyordu bu işi. Şimdi, kocaman delikanlılar cam silme bahanesiyle sürücülerden zorla para almaya çalışıyor. Vermeyenlere küfür edip tehditte bulunuyorlar. Karşı çıkan sürücülerin üzerlerine saldırıyorlar. Sürücüleri korkutup, daha rahat para alabilmek için de gruplar halinde bulunuyorlar. Bıktık bu kırmızı ışık teröristlerinden. Adana Emniyet Müdürümüz Doğan İnci’den bu konu üzerinde durmasını istiyoruz.Lütfen kavşaklardaki bu teröristleri temizleyin” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kırmızı, ışık, teröristleri,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Kırmızı ışık teröristleri
Kırmızı ışık teröristleri
Kırmızı ışık teröristleri
Kırmızı ışık teröristleri
Yorumlar
Haber Yazılımı