Milletvekili Şevkin'den TSYD'ye ziyaret
Haber
17 Ekim 2023 - Salı 14:35
 
Milletvekili Şevkin'den TSYD'ye ziyaret
Şevkin, spor paydaşlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi
Spor Haberi
Milletvekili Şevkin'den TSYD'ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili Müzeyyen Şevkin, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi'nin başkanlığına seçilen Engin Kanber ve yönetim kuruluna 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Engin Kanber,  Asbaşkan Ergun Kara, yönetim kurulu üyesi Akif Özdemir, CHP Adana milletvekili Müzeyyen Şevkin'i misafir etti.

 

TSYD ÖNEMLİ DERNEK

 

Şevkin, spor paydaşlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "TSYD, Türkiye'nin en prestijli derneklerinden biri. TSYD, sporu yakından takip eden spor medyasının çatısı. Burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sporun ve sporcunun her platformda yanında olmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle TSYD Adana Şubesi'nin yeni yönetimine başarılar diliyorum" dedi.

 

 

SPORUN MERKEZİ

 

TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber de ziyaretleri nedeniyle milletvekili Şevkin'e teşekkür etti. Kanber, "Yeni dönemde TSYD Adana Şubesi'ni daha da üst seviyelere çıkarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İdari binamızın yapımının tamamlanmasıyla üyelerimizi ve davetlilerimizi burada misafir edeceğiz. Tesislerimizi daha önce de olduğu gibi spor medyasının  merkezi haline getireceğiz" dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Milletvekili, Şevkin'den, TSYD'ye, ziyaret,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Milletvekili Şevkin'den TSYD'ye ziyaret
Milletvekili Şevkin'den TSYD'ye ziyaret
Yorumlar
Haber Yazılımı