Sağlam Ailesi hukuka güç katmaya devam ediyor
Haber
28 Ağustos 2022 - Pazar 17:23
 
Sağlam Ailesi hukuka güç katmaya devam ediyor
Adana’nın tanınmış hukukçu ailelerinden Sağlam Ailesi’nden İsmail Ethem Sağlam da stajını tamamlayıp ruhsatını alarak avukatlığa başlamanın mutluluğunu yaşadı
Gündem Haberi
 Sağlam Ailesi hukuka güç  katmaya devam ediyor

 

Adana’da babası ve iki amcası ile birlikte ailede çok sayıda avukat olan Sağlam Ailesi’nden İsmail Ethem Sağlam da Adana Barosu’ndaki stajını tamamlayıp avukatlık ruhsatını alarak mesleğe başlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadı.

Adana Barosu’nda düzenlenen ruhsat törenine, İsmail Ethem Sağlam’ın avukat babası Adem Sağlam, yine avukat olan ve Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Başkanlığı görevini yürüten amcası Av. Mehmet Sağlam ile diğer avukat olan amcası Akif Sağlam, AK Parti eski Adana İl Başkanı Av. Fikret Yeni ve hukukçu olan çok sayıda Sağlam ailesi bireyleri ile davetliler katıldı.

‘SON ZAMANLARIN EN YOĞUN KATILIMLI TÖRENİ OLDU’

Av. İsmail Ethem Sağlam’a Avukatlık Ruhsatını veren Adana Baro Başkanı Semih Gökayaz yaptığı konuşmada, Sağlam Ailesi’nin Adana Barosu’na İsmail Ethem ile güç katmaya devam ettiğini belirterek, son zamanların en yoğun katılımlı ruhsat töreni düzenlendiği belirtti. Baro Başkanı Gökayaz, “Hukukçu bir aileden gelen Av. İsmail Ethem Sağlam’a meslek hayatında başarılar diliyorum, ailesini de tebrik ediyorum” dedi.

‘BABAMI VE AMCALARIMI ÖRNEK ALDIM’

Mesleğe yeni başlayan Av İsmail Ethem Sağlam ruhsatını aldıktan sonra yaptığı konuşmada, kendisini bugünlere getiren ailesine teşekkür etti,   kendisine rol model olarak babası Av. Adem Sağlam ve amcası  Av. Mehmet Sağlam’ı seçtiğini belirterek, “Avukat olmaktan gurur duyuyorum. Bu mutlu günümde yanımda olan aile büyüklerime, arkadaşlarıma ve törene katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

AMCALARI TEBRİK ETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Başkanı amca Av.Mehmet Sağlam da yaptığı konuşmada, kendileri gibi avukatlık mesleğini seçen yeğeni Av. İsmail Ethem Sağlam’ı tebrik edip, meslek hayatında başarılar diledi.

Diğer hukukçu amca Av. Akif Sağlam da, yeğeni ile meslektaş olmanın gururunu yaşadığını belirtip, başarılar diledi.

‘İLKELİ, ADİL BİR HUKUKÇU OLACAK’

Bir dönemi AK Parti Adana İl Başkanlığı yapan Av. Fikret Yeni de, “Kıymetli Adem ağabeyimin oğlu kıymetli Av. İsmail Ethem Sağlam, babası ve amcaları gibi ilkeli, adil bir hukukçu olacaktır. Kendisine meslek hayatında başarılar diliyorum” dedi.

‘OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM’

Oğlunun kendisi ve amcaları gibi hukukçu olmasından dolayı gurur duyduğunu ifade eden ve zaman zaman duygulanan baba Av.Adem Sağlam da,  Sağlam Ailesi’ne yeni bir hukukçunun katılımından dolayı mutluluk duyduğunu, oğluna yaşam boyu başarılar diledi. Av. Adem Sağlam, “Oğlumun mesleğe başladığı ilk gün yanımızda bulunan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Adana Barosu  büyük bir aile, oğlum Av.İsmail Ethem’in de artık bu büyük ailenin ferdi olmasından dolayı büyük gurur duyuyorum” dedi.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: , Sağlam, Ailesi, hukuka, güç, , katmaya, devam, ediyor,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
 Sağlam Ailesi hukuka güç  katmaya devam ediyor
 Sağlam Ailesi hukuka güç  katmaya devam ediyor
 Sağlam Ailesi hukuka güç  katmaya devam ediyor
 Sağlam Ailesi hukuka güç  katmaya devam ediyor
Yorumlar
Haber Yazılımı