Savunması şoke etti
Haber
20 Ağustos 2022 - Cumartesi 11:37
 
Savunması şoke etti
Eski eşini bıçaklayarak öldüren Ümit Sevinç yargılanmaya başladı
Asayiş Haberi
Savunması şoke etti

Adana'da eski eşi Şükriye Gür'ü, 12 bıçak darbesiyle öldüren Ümit Sevinç'in ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılması istemiyle açılan davaya başlandı. Katil zanlısı eski kocanın mahkemedeki ifadesi herkesi şoke etti.

Yüreğir ilçesi PTT Mahallesi'nde 6 Nisan'da Ümit Sevinç kıskançlık yüzünden eski eşi Şükriye Gür'ü bıçaklayarak öldürüp ardından intihar girişiminde bulundu. Hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edilip tutuklanan ve hakkında Adana 4.Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Kasten öldürme' suçundan dava açılan Ümit Sevinç hakim karşısına çıktı. 

Katil zanlısı Sevinç'in savunması mahkemedekileri şoke etti. Eşini, ağabeyinin oğluyla mesajlaşırken gördüğünü öne süren Sevinç yaptığı savunmada şunları söyledi:

"Yeğenimle yazıştığını görünce boşandık. Ancak, görüymemiz devam ediyordu. Rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gittik. Hastane dönüşü Şükriye'nin evine gittik. Otururken yazışmaya başladı. Telefonuna bakınca 7-8 erkekle cinsel içerikli yazıştığını gördüm. O sırada şuurumu kaybettim. Sadece mutfaktan bıçak aldığımı hatırlıyorum. Ne yaptığımı belmiyorum. Kendime geldiğimde 112'yi arayıpyardım istedim. Ardından da kayınvalidemi arayıp 'Şükriye'yi de kendimi de kestim' dedim. "

Katil zanlısı eski koca ile öldürdüğü eski eyinin kızları A.S. de mahkemede dinlendi. A.S., babasının kıskançlık yüzünden devamlı annesine şiddet uyguladığını belirtti.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanığın tutukluluk halinin devamına karar verip duruşmayı tanıkların dinlenmesi ve eksikliklerin giderilmesi için ileri bir tarihe erteledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Savunması, şoke, etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı