‘Sorunlar belli çözüm bizde’
Haber
16 Mart 2024 - Cumartesi 15:10
 
‘Sorunlar belli çözüm bizde’
Yeniden Refah Partisi Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Adayı Zünber, “Artık biz de varız diyoruz” dedi
Siyaset Haberi
‘Sorunlar belli çözüm bizde’

 

Yeniden Refah Partisi'nin Yüreğir  Belediye Meclis Üyesi Adayı İş İnsanı Seyit Zünber, "Adil Hizmet Adil Belediyecilik" sloganıyla yola çıktığını belirterek, “Yüreğirli Yeniden Refah Partisinin hizmetiyle buluşacak. Artık biz de varız diyoruz” dedi.

31 Mart’ta yapılacak olan seçimlere sayılı günler kaldığını belirten YRP Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Adayı Zünber, halka hizmet etmek için heyecanlı olduklarını söyledi. Mahalle mahalle sokak sokak gezerek vatandaşların istek ve taleplerini dinlediğini ifade eden Seyit Zünber, çözümün Yeniden Refah Belediyeciliğinde olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

“Yeniden Refah Partisi olarak bizler inşallah hem büyükşehir hem tüm ilçelerde iddialı bir şekilde geliyoruz. Hemşehrilerimize ‘artık biz de varız’ diyoruz. Artık alternatif var. Artık oyumu nereye vereceğim noktasında kararsız seçmenimize işte oyunu vereceğin doğru adres diyoruz. Bu noktada 31 Mart seçimleri hem hemşehrimiz için hem de memleketimiz için çok önemli. Türkiye genelinde de bu seçimden Yeniden Refah Partimizin alacağı oylar, hem bizim şehrimizin geleceği için, hem de memleketimiz için ileriki senelerde partimizin siyasi yelpazede, Türk siyasetinde nerede konuşlanacağı, pozisyonunu nerede alacağı noktasında bize önemli veriler verecek. Bunun için 31 Mart'ı fazlasıyla önemsiyoruz.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: ‘Sorunlar, belli, çözüm, bizde’,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
‘Sorunlar belli çözüm bizde’
Yorumlar
Haber Yazılımı