Türkmen: Sokağın sesi olacağım
Haber
16 Mart 2024 - Cumartesi 15:16
 
Türkmen: Sokağın sesi olacağım
Büyük Birlik Partisi Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayı Türkmen, "Meclis üyesi seçilmem halinde her zaman halkla beraber olacağım, onların dertlerini şikayetlerini mecliste dile getirerek çözüm ortağı olacağım.” dedi
Siyaset Haberi
Türkmen: Sokağın sesi olacağım

 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayı Necati Türkmen, esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelip istek ve taleplerini dinledi.

Esnaflar ve vatandaşların dert ve sıkıntılarına ortak olmaya çalıştıklarını belirten BBP Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayı Türkmen  şunları söyledi:

“Vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla buluşmak üzere gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden büyük keyif alıyoruz. Hem çalışmalarımızı anlatıyor, hem vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Daha güzel yatırımlar, daha güzel Çukurova için bu sohbetlerle çözüm üretiyoruz. Daha önce olduğu gibi her anı halkın içinde olmak için değerlendirip talep ve önerileri bizzat dinliyorum. Bu şekilde memleketimize en etkili ve hızlı şekilde hizmet vermeye çalışacağım. Meclis üyesi seçilmem halinde her zaman sokakta olacağım, halkla beraber olacağım, onların dertlerini şikayetlerini mecliste dile getirerek çözüm ortağı olacağım.” 

Türkmen, snaf ziyaretlerine devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Türkmen:, Sokağın, sesi, olacağım,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Türkmen: Sokağın sesi olacağım
Türkmen: Sokağın sesi olacağım
Yorumlar
Haber Yazılımı