Uslanmaz katil
Haber
15 Ağustos 2022 - Pazartesi 13:43
 
Uslanmaz katil
Adana'da 2 kişiyi öldüren katil zanlısının 2004'te eşini de öldürdüğü ortaya çıktı
Asayiş Haberi
Uslanmaz katil

 

Adana'da küfürleşme yüzünden 2 kişiyi öldürdüğü idia edilen katil zanlısı Ü.E. yakalanıp, tutuklandı. Ü.E'nin 2004 yılında kendisinden boşanmak isteyen eşini de öldürdüğü ve iyi halinden dolayı serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

Yüreğir ilçesi Çamlıbel Mahallesi'nde 24 Temmuz'da edinilen bilgilere göre, Ü.E. ile yanındaki C.G.,  sokakta Ramazan Demirtaş (32), Sergen Çelik (25), Muhammet Savah ve Serhat Saygılı ile karşılaştı. İddiaya göre, Ramazan Demirtaş, Ü.E.'ye "sen bitmişsin" demesi üzerine ikili karşılıklı küfürleşmeye başladı. Kavga sırasında her ikisi de silahlarını çıkartıp ateş etti.

Kavgaya karışan 5 kişi, yaralandı. Sağlık görevlileri, Sergen Çelik'in hayatını kaybettiğini belirledi. Özel bir hastaneye kaldırılan Ramazan Demirtaş ise doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 

Hastanedeki tedavileri tamamlanan şüpheliler, taburcu edildikten sonra gözaltına alındı. Şüphelilerden Ü.E.'nin 1 Ekim 2004'te kendisinden boşanmak isteyen eşi Sebiha E'yi öldürdüğü ortaya çıktı. Yargılama sonunda müebbet hapis cezasına çarptırılan ve cezası duruşmadaki iyi hali nedeniyle 30 yıla indirilen Ü.E'nin geçtiğimiz yıl şartlı olarak tahliye edildiği öğrenildi.

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Ü.E. nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanırken, Cumali Gültekin, Muhammet Savah ile Serhat Saygılı ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Uslanmaz, katil,
Yorumlar
Haber Yazılımı