Zihinsel engelliyi döverek öldürdüler
Haber
05 Eylül 2022 - Pazartesi 16:59
 
Zihinsel engelliyi döverek öldürdüler
Şüphelilerden Ali Yalçın'ın polisteki ifadesinde, "Bana omuz attı, kavga çıktı. Yere düşüp, kafasını çarptı. İsteyerek olmadı, üzgünüm" dediği öğrenildi
Asayiş Haberi
Zihinsel engelliyi döverek öldürdüler

Adana'da omuz atma nedeniyle çıkan kavgada yüzde 50 zihinsel engelliyi darp ederek öldürdükleri idia edilen 3 kişiden 2'si tutuklandı.

 

26 Temmuz günü  Yüreğir ilçesi Mutlu Mahallesi'nde iddiaya göre, yüzde 50 zihinsel engelli Şakir Arım (41) ile ağabeyi Mithat Arım (42) kıraathaneye gitmek için dışarı çıktı. Şakir Arım, yürürken Ali Yalçın (24) ile çarpıştı. yine iddiaya göre, telefonu yere düşen Yalçın'ın, kendisine omuz attığı gerekçesiyle Arım kardeşler ile tartışmaya başladı.

 

Kavgaya Yalçın'ın arkadaşları Akın Emerci (25) ile Kerem Y. (27) de katıldı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yalçın ile Emerci'nin darp ettiği yüzde 50 zihinsel engelli Şakir Arım, düşerek başını asfalta çarptı. Şüpheliler kaçarken, Şakir Arım ise Balcalı Hastanesi'ne götürüldü.

Engelli Arım, 24 Ağustos günü doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Şüpheliler, gözaltına alındı. Şüphelilerden Ali Yalçın'ın polisteki ifadesinde, "Bana omuz attı, kavga çıktı. Yere düşüp, kafasını çarptı. İsteyerek olmadı, üzgünüm" dediği öğrenildi.

 

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ali Yalçın ile Akın Emerci çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, Kerem Y. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Zihinsel, engelliyi, döverek, öldürdüler,
Yorumlar
Haber Yazılımı