Gündoğdu’da 100. Yıl coşkusu
Haber
29 Ekim 2023 - Pazar 12:36
 
Gündoğdu’da 100. Yıl coşkusu
Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, "Cumhuriyet; milletimizin birlik içinde vermiş olduğu varoluş mücadelesinin, azim, fedakârlık ve büyük bir kahramanlıkla ölümsüzleştirmesidir." dedi
Gündem Haberi
Gündoğdu’da 100. Yıl coşkusu

Adana Gündoğdu Koleji’nde Cumhuriyet’imizin 100. Yılı günlerce coşku içerisinde kutlandı.

Öğrenciler kampüsteki törenlerde biraraya gelirken törende Cumhuriyet’in önemini anlatan konuşmalar yapıldı. Öğrenciler ellerindeki Türk bayraklarını coşkuyla salladı.

 

GÖKHAN GÜNDOĞDU: BÜYÜK GURUR YAŞIYORUZ

 

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, yayımladığı mesajda şunları söyledi:

"Cumhuriyet; milletimizin birlik içinde vermiş olduğu varoluş mücadelesinin, azim, fedakârlık ve büyük bir kahramanlıkla ölümsüzleştirmesidir.

Milletimiz; genci, yaşlısı, kadını, erkeği bir bütün olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının öncülüğünde, zor şartlar ve yokluklar içerisinde, tüm dünyaya Türk milletinin iradesine hiçbir zaman pranga vurulmayacağını ilan etmiştir. Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz.

Bu önemli ve anlamlı gün vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milletimizin sonsuza dek bağımsız yaşaması için, vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun."

 

KARAHAN: EMANETE

SAHİP ÇIKIYORUZ

 

AGK Genel Müdürü Ömür Karahan, “Cumhuriyet’imizin 100. Yılını coşku ve gururla kutladık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum” dedi.

 

BURHAN BÖRÜ

TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

AGK Eğitim Yöneticisi-AGÜMED Başkanı Burhan Börü ise 100. Yıla çok iyi hazırlandıklarını ve öğrencilerin okuldaki törenlerde coşku içerisinde olduğunu belirtip emeği geçenlere teşekkür etti.

 

ÖZKAYA: GÜNLER ÖNCESİNDEN BAŞLADIK

 

AGK Meclis'23 Okul Başkanı Buse Özkaya’da Meclis üyeleri ve komitelerde bulunan arkadaşları ile birlikte Cumhuriyet’imizin 100. Yılını gururla ve eksiksiz bir şekilde kutlamak için günler öncesinden çalıştıklarını anlatıp, “Tüm Gündoğdu ailesi ve okul yönetimimize destekleri için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gündoğdu’da, 100., Yıl, coşkusu,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Gündoğdu’da 100. Yıl coşkusu
Gündoğdu’da 100. Yıl coşkusu
Gündoğdu’da 100. Yıl coşkusu
Gündoğdu’da 100. Yıl coşkusu
Gündoğdu’da 100. Yıl coşkusu
Gündoğdu’da 100. Yıl coşkusu
Yorumlar
Haber Yazılımı