'Nice 100 yıllara'
Haber
29 Ekim 2023 - Pazar 13:51
 
'Nice 100 yıllara'
İçel Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Hüseyin Akbıyık, "Türkiye Cumhuriyeti, bugün yüz yıllık şanlı bir maziye sahip köklü bir çınara dönüşmüştür." dedi
Gündem Haberi
'Nice 100 yıllara'

 

İçel Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Hüseyin Akbıyık, Cumhuriyet’imizin 100. Yılını gururla kutladıklarını belirterek, “Yaşasın Cumhuriyet Nice 100 Yıllara” dedi.


Abdullah Hüseyin Akbıyık, mesajında şunları söyledi:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir” sözleriyle 29 Ekim 1923 tarihinde ilan ettiği genç Türkiye Cumhuriyeti, bugün yüz yıllık şanlı bir maziye sahip köklü bir çınara dönüşmüştür. Bugün, Türk milletinin tarihteki yolculuğu ve varoluş mücadelesinin yüz yıllık şanlı bir geçmişe erişmesinin haklı gururunu ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. 
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıldönümü vesilesiyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu güzel vatanı bizlere miras bırakan tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun."

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'Nice, 100, yıllara',
Yorumlar
Haber Yazılımı