TSYD’den sağlık atılımı
Haber
18 Ekim 2023 - Çarşamba 12:24
 
TSYD’den sağlık atılımı
Dünyagöz Hastanesi ve Türkmenbaşı Tıp Merkezi yüzde 50'ye varan indirimler uygulayacak
Sağlık Haberi
TSYD’den sağlık atılımı

 

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi, Dünyagöz Hastanesi ve Türkmenbaşı Tıp Merkezi ile sağlık anlaşması yaptı. Anlaşma kapsamında üyeler ve birinci derece yakınları, sağlık hizmetlerinden yüzde 50'ye kadar indirimle yararlanacak.

TSYD Adana Şubesi Başkanı Engin Kanber ile yönetim kurulu, üyelerin ve birinci derece yakınlarının sağlık hizmetlerine yönelik Dünyagöz Hastanesi ve Türkmenbaşı Tıp Merkezi ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeler sonrası yapılan anlaşmada TSYD üyeleri için Dünyagöz Hastanesi, muayene ve tetkiklerde yüzde 25, ameliyatlarda ise yüzde 10 indirim sağlayacağını kaydetti. Türkmenbaşı Tıp Merkezi ise sarı basın kartı bulunan üyeler için muayene ve tetkiklerde yüzde 50 indirim uygulayacak.

'ÖNCELİĞİMİZ SAĞLIK'

TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber, her iki kurum ile yapılan anlaşmaların TSYD üyeleri ve birinci derecede yakınlarını kapsadığını belirtirken, "Göreve geldiğimizden bu yana TSYD üyelerinin yararlanabileceği hizmetlere odaklandık. Bir taraftan derneğimizin yeni binasıyla ilgili çalışmalarımızı yürütürken, diğer yandan üyelerimizin yararlanabileceği sağlık hizmetleriyle ilgili çalışmalar yaptık. Bu kapsamda Dünyagöz Hastanesi ve Türkmenbaşı Tıp Merkezi ile görüşmeler yürüttük. Yapılan anlaşma neticesinde bu iki hastane, üyelerimize yüzde 50'ye varan indirimler uygulayacak. Sağlık her zaman önceliğimizdir. Tüm üyelerimizin öncelikle sağlıklı bir yaşam sürmelerini arzuluyoruz. Tüm üyelerimize sağlıklı yaşam diliyoruz. Çok yakında yeni bir sağlık kuruluşu ile daha anlaşma sağlamak istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: TSYD’den, sağlık, atılımı,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
TSYD’den sağlık atılımı
TSYD’den sağlık atılımı
Yorumlar
Haber Yazılımı